maandag 9 november 2009

UGent organiseert grootste reünie van Vlaanderen

Academie09 16De laatste jaren is de Universiteit Gent er door middel van een aantal initiatieven zoals Dies Natalis-fuif, Durf Denken-campagne en de Student Kick-Off in geslaagd studenten trots te laten zijn op hun universiteit. Alumni die zich blijvend verbonden voelen met hun alma mater betekenen immers een arsenaal aan ambassadeurs en contacten in het brede maatschappelijke en economische veld, Denk maar aan het succesrijke Vlerick natwerk van de Vlerick Alumni.

Op donderdag 26 november organiseert de Universiteit Gent de tweede UGent Alumni After Work. De UGent wil hiermee de contacten tussen haar alumni stimuleren en hun band met hun alma mater onderhouden en versterken. De after work party start in de vooravond en eindigt omstreeks middernacht. Voor de tweede editie van Alumni After Work worden drie afzonderlijke zalen van de Culture Club ingenomen. Eén zaal zal ingericht worden als geluidsluwe netwerkruimte, waar de alumni hun contacten kunnen onderhouden en uitbreiden. DJ's Zaki, 4T4, Davidov en Maximilian garanderen een breed spectrum aan muziekgenres in de twee andere zalen.

Op de eerste editie waren ruim 1.000 alumni aanwezig. Ook deze keer krijgen de alumni de kans om zichzelf te vereeuwigen in een UGent mastertoga. Alumni After Work speelt een belangrijke rol in het vernieuwde alumnibeleid van de UGent. Alumni die zich blijvend verbonden voelen met hun alma mater betekenen immers een netwerk van ambassadeurs en contacten in het brede maatschappelijke en economische veld. Tussen 19 en 20 uur vindt het UGent Happy Hour plaats: twee drankjes halen, eentje betalen (behalve voor sterke drank). Aangezien de party naadloos aansluit bij de werkdag is er ook een uitgebreid assortiment aan warme gerechten voorzien op de benedenverdieping:

Praktisch: 26 november vanaf 18u in Culture Club, Afrikalaan 174 te Gent
Tickets kosten 5 euro (in voorverkoop geldt: 4 + 1 gratis).Contact: Stijn Baert. Stuurgroep Alumni After Work, 0486 49 27 52 of Stijn.Baert@UGent.be

Website: www.alumniafterwork.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten