zondag 22 november 2009

Music for Life 2009: registratie en organisatie van acties

Heel wat verenigingen plannen acties ten voordele van Music For Life, het geld-inzamel-evenement van Studio Brussel en het Rode Kruis Vlaanderen. En dat van zaterdag 19 tot en met donderdag 24 december 2009 in Gent. Elke actie ten voordele van Music For Life moet echter geregistreerd worden bij het Rode Kruis. Dit kan door te surfen naar http://musicforlife.rodekruis.be/. Verenigingen die een inzamelactie of verkoopsactiviteit ten voordele van Music For Life willen organiseren op het openbaar domein op grondgebied Gent moeten nĂ¡ registratie hun activiteit ook melden via het stedelijke meldingsformulier evenementen. Dit formulier staat op de website http://www.gent.be/musicforlife.

Wie een actie registreert, ontvangt van het Rode Kruis een registratiebewijs. Met dat registratiebewijs kan men tonen dat de actie legitiem is en dat de opbrengst zal worden overgemaakt op het rekeningnummer 000-0006566-67 van het Rode Kruis Vlaanderen. Wie actie voert, moet daarom steeds het registratiebewijs bij zich hebben. In samenspraak met de organisatoren van Music For Life wordt geen toelating verleend voor geldinzamelacties of verkoopsactiviteiten op het Wilsonplein, het Frankrijkplein en in het Koning Albert I park (Zuidpark) en in de omgeving van het Administratief Centrum Zuid. Verenigingen die het resultaat van hun actie tijdens het evenement op een bijzondere wijze aan het Glazen Huis willen meedelen, nemen vooraf contact op met de organisatoren van Music For Life via e-mail musicforlife@stubru.be.

Voor meer informatie kan men terecht op de website van Music For Life via http://musicforlife.rodekruis.be/. Voor vragen over het organiseren van geldinzamelacties in Gent kunt u tevens terecht bij Gentinfo: tel. 09 210 10 10, fax 09 210 10 20 of email gentinfo@gent.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten