dinsdag 3 november 2009

Gent: te veel voor één nacht

Stroppentocht 01Toerisme Gent, Toerisme Oost-Vlaanderen, de Gentse hotels en vier Gentse musea lanceren een unieke logiesactie die ervoor zorgt dat men meerdere dagen kan logeren in Gent, en dat aan een voordelige prijs. Onder de noemer 'Gent, te veel voor één nacht', krijgt wie één nacht in Gent blijft een mooie korting van 50% op de tweede overnachting. Gent ontdekken, daar heb je meer dan één dag (of één nacht) voor nodig. Ook in de winter, als de stad dankzij zijn bekroonde lichtplan, de kerstmarkt en de ijspiste op zijn gezelligst is. Deze online campagne richt zich naar reislustige Vlamingen én Nederlanders. Alle info is terug te vinden op de actiesite www.gentteveelvooreennacht.be.

De formule gaat als volgt: wie via bovenstaande website tussen 1 november 2009 en 28 februari 2010 één nacht boekt in diezelfde periode in één van de 20 deelnemende hotels, verblijft een tweede nacht aan de helft van de prijs. Bovendien krijgt wie een hotel boekt en een eerste ticket koopt optioneel één extra gratis ticket voor dé toptentoonstelling op dat moment in de stad. In november is dat 'Michel François' in het SMAK, in december '3 x avant-garde' in het Museum voor Schone Kunsten, in januari 'Artel en het Tjechisch Kubisme' in het Design Museum Gent, en in februari 'De Chinese verleiding' in Kunsthal Sint-Pietersabdij.

Op de website www.gentteveelvooreennacht.be vind je niet alleen alle mogelijke info over een weekendje Gent, maar kan je dus ook rechtstreeks je hotel boeken. startpagina van de site is een luchtbeeld van Gent. Van hieruit trek je op virtuele ontdekkingstocht door de stad en plan je jouw eigen trip vanuit vijf categorieën: Portie Cultuur, Lekker Genieten, By Night, Mooi Authentiek en Voordelig Slapen.

Nieuwsgierig naar welke plekjes en evenementen in Gent het best bij jou passen? Doe dan de quiz om je persoonlijk profiel te bepalen en niets van deze bruisende stad te missen. Je ziet jouw persoonlijke tips meteen op de kaart, met wat uitleg en alle praktische info. Daarnaast kan je Gent ook verkennen aan de hand van tien toppers uit alle categorieën: van het Lam Gods over stadsbrouwerij Gruut tot het SMAK. Bij deze Gentse pareltjes horen telkens een tiental filmpjes waarin lukraak aangeklampte toeristen hun ongezouten en soms hilarische mening geven over Gent.

Informatie: Dienst Toerisme, Predikherenlei 2, 9000 Gent
Tel: 09 266 56 60 Fax: 09 266 56 73 Email: visit@gent.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten