woensdag 21 oktober 2009

Winnaars fotowedstrijd ‘Yell For Cadel’ gekend.

YellForCadel 08Marc Coucke, CEO van Omega Pharma, kan weer eens wat rustiger slapen. De omzet van Omega Pharma steeg het derde kwartaal met 4% tot 189 miljoen euro, en dit na twee kwartalen omzetdaling. Woensdagavond mocht een ontspannen Marc Coucke de winnaars van de wedstrijd ‘ Yell for Cadel’ ontvangen in de hoofdzetel van Omega Pharma. Marc Coucke: “Tijdens de Tour de France werd er massaal gereageerd op onze Yell For Cadel fotowedstrijd. Wielrennen en tennis zijn de twee sporten waar België nog in uitblinkt, en wij zijn vooral trots op onze wielrenners”.

Tijdens de afgelopen Tour werden medewerkers en genodigden dagelijks aan het werk gezet. Silence-Lotto stuurde hen elke dag op pad om de origineelste Silence-Lotto fans digitaal vastleggen op foto. Maar ook de fans mochten een eigen foto genomen op het parcours van de Tour doorsturen naar yellforcadel@silence-lotto.be. Uit alle inzendingen werden dagelijks 10 foto’s geselecteerd en op de website geplaatst. De geselecteerden krijgen nu allemaal een leuke geschenkenmand en de winnaar van de dag nog een extra prijs bovenop.

Na een professionele beraadslaging werden 20 winnaars bekend gemaakt. Die werden uitgenodigd om een leuk prijzenpakket af te halen. Deelnemers die niet in de top 20 zijn geëindigd, maar die wel met zijn/haar foto op de site staan, mogen eveneens een afspraak maken op brunhilde@silence-lotto.be Iedereen die op een van de foto’s op de site staat, krijgt een prijzenpakket. De 20 winnaars kregen een extra waardevol pakket, maar de meeste aandacht ging naar de eerste drie winnaars.

De eerste prijs ging naar Schmit Markus & Daniël, zij krijgen daar nog eens bovenop een Canyon fiets met omniumverzekering Callant, een Cycle Ops training system, One Part Set Ritchey, een MP3-speler van Selexion en Sony Ericsson GSM van Selexion. De tweede prijs ging naar Jehoel Bert uit Peer, hij kreeg een MP3-speler Selexion van aangeboden. Labruyère Romain kreeg een Sony Ericsson GSM van Selexion aangeboden. De drie winnaars kregen daar nog eens bovenop het prijzenpakket van de overige deelnemers aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten