dinsdag 20 oktober 2009

Natte handen, droge voeten: een gloednieuwe Gentse komedie

Natte handenTheater Maskee brengt vanaf 6 november 'Natte handen, droge voeten' in een regie van Heidi De Grauwe. Het stuk werd geschreven door Maurice De Grauwe. “Wij hoale de gazette! Wij worden Bekende Genteneirs”. Klaarblijkelijk hebben de stadswerkmannen Raoul en Raymond uit deze slagzinnen de moed geput zich in een ondergronds avontuur te storten. Misschien was het wel de vlucht uit de sleur van hun huwelijk, die hen inspireerde om een moeilijke taak ten dienste van de gehele Gentse bevolking te moeten volbrengen. In ieder geval, eens afgedaald in die nog onbekende omgeving, belanden de twee kompanen werkelijk van de ene verrassing in de andere. Een hardwerkende Gentenaar zou er werkelijk wel eens het noorden van kwijt geraken. Belangrijk is echter dat de komische noot overeind blijft tijdens hun tocht doorheen het onbekende.

Wie denkt dat er, tijdens de ontdekkingstocht, archeologische vondsten gedaan worden onder het middeleeuwse stadscentrum, komt bedrogen uit. Een ontmoeting met onverwachte gasten behoort wel tot de mogelijkheden. Cast: Christ Bellecoste, Marc Ceulemans, Maurice De Grauwe, Karina De Meyer, Janine Sacré, Patrick Van Damme, Inge Vandeleene en Debby Van den Daele.

Praktisch:

Wegens de renovatie van de feestzaal op Ledeberg gaan de voorstellingen gaan net als vorig jaar door in Centrum Seleskest in de Sint-Salvatorstraat 38

vrijdag 6, 13 en 20 november om 20u

zaterdag 7, 14 en 21 november om 20u

zondag 8 en 15 november om 15u

maandag 16 november om 20u

Meer info op www.theatermaskee.be

Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop.

Reservatie: 09 222 08 55 of reservatie@theatermaskee.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten