dinsdag 26 mei 2009

LDC Speltincx in verwachting

LDC Muide Er komt dit jaar geen grote feesttent naast het lokaal dienstencentrum Speltincx tijdens de opendeurdagen. Het programma namelijk volledig afgestemd op de start van de nieuwbouwwerken naast het bestaande gebouw. Die werken zijn gestart op 25 mei en zullen anderhalf jaar duren.

Het thema van de opendeurdagen is 'LDC Speltincx in verwachting'. De affiche toont een ooievaar met bakstenen. Dit bewijst hoe zeer het personeel en de bewoners van LDC Speltincx uitkijken hebben naar de nieuwbouw. Die uitbreiding is noodzakelijk om het dienstencentrum toegankelijk te maken voor minder mobiele senioren. In de nieuwbouw komt een lift en een trappenhal, een polyvalente ruimte met bar, een nieuwe ontvangstbalie, burelen voor het personeel, een nieuwe leskeuken, een vergaderruimte en toiletten op iedere verdieping. Deze uitbreiding moet het comfort en de veiligheid van de bezoekers verhogen.

Als de nieuwbouw er staat krijgt het oude gebouw ook nog een opknapbeurt. Die renovatiewerken zullen ongeveer één jaar duren. De fasering van de werken zorgt ervoor dat de werking van het dienstencentrum gegarandeerd blijft. Alle activiteiten vinden gewoon verder plaats. Als u wil zien waarom lokaal dienstencentrum Speltincx deze uitbreiding verdient, kom dan gerust langs om de sfeer op te snuiven tijdens de opendeurdagen. U komt dan meer te weten over de geplande werken terwijl u ondergedompeld wordt in een aangename sfeer. Een taartenbakwedstrijd, buurtreceptie, petanquetornooi en café chantant zijn slechts een greep uit het spetterende aanbod.

Lokaal dienstencentrum Speltincx, Meersemdries 4 te Gentbrugge - Tel: 09 232 55 04 Fax: 09 231 01 74. Mail Ldc.speltincx@ocmwgent.be Site www.ocmwgent.be.

Programma:

Vrijdag 29 mei van 13.30 tot 18 uur

Optreden van Jacques Raymond en Ingriani in samenwerking met BIDO

Taartenbuffet met taartenbakwedstrijd

Van 18 tot 20.30 uur: Frituur

Van 19 tot 22 uur: Buurtreceptie

Dans met DJ Swingin Roger

Show van onze Verborgen Talenten.

Zaterdag 30 mei van 14 tot 18 uur

Petanquetornooi

Van 14 tot 17.30 uur: Pannenkoekenbak

Van 14.30 tot 17.30 uur: Café Chantant met Danny’s Guitar Sound

Demonstratie bewegingsgroepen (enkel bij mooi weer)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten