donderdag 9 april 2009

UNICEF wenskaarten hele jaar door verkrijgbaar

UNICEF België maakt zijn wenskaarten makkelijker toegankelijk voor een breder publiek. De kinderrechtenorganisatie verkoopt al Kerstkaarten via de detailhandel, maar breidt het aanbod op de winkelvloer uit met wenskaarten voor vrijwel alle gelegenheden. Van verjaardag, felicitatie en vriendschap tot en met bijvoorbeeld beterschap, sterkte, liefde en huwelijk. Deze producten zijn het hele jaar verkrijgbaar bij 500 verkooppunten. De nieuwe collectie bestaat uit wenskaarten met getekende en fotografische beelden in verschillende formaten en stijlen voor vrijwel iedere gelegenheid. Alle kaarten zijn binnen postformaat.

Een UNICEF wenskaart zorgt niet alleen voor een blij gezicht bij de ontvanger, maar ook bij kinderen in ongeveer 155 ontwikkelingslanden. Met de opbrengst van deze nieuwe kaartencollectie kan de VN kinderrechtenorganisatie miljoenen kinderen in de wereld steunen. UNICEF zorgt wereldwijd voor hulp op het gebied van bescherming, water, gezondheidszorg, HIV en aids, voedsel en onderwijs. UNICEF wordt volledig gefinancierd door vrijwillige bijdragen van individuen, bedrijven en regeringen. De UNICEF wenskaarten zijn hierbij een belangrijke bron van inkomsten.

UNICEF is actief in 155 ontwikkelingslanden om kinderen te helpen overleven en ontwikkelen van de vroege kinderjaren tot de adolescentie. UNICEF ijvert voor gezondheidszorg, zuiver drinkwater, voeding, kwaliteitsvol basisonderwijs voor alle jongens en meisjes en de bescherming van kinderen tegen geweld, uitbuiting en HIV/aids. Link: www.unicef.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten