donderdag 26 maart 2009

Startschot Campagnemaand tegen Zinloos Geweld te Gentbrugge

Vlinderhut 02 Op zondag 29 maart 2009 om 13.30 wordt in het Buurtcentrum De Vaart, Emiel Hullebroeckplein te Gentbrugge het startschot van de Campagnemaand tegen Zinloos Geweld gegeven. De organisatoren roepen zo veel mogelijk mensen op om verkleed en/of geschminkt als vlinder te komen op dit GRATIS publieksevenement. Er zullen een 200-tal scouts van HDB Gentbrugge en Sint-Amandsberg verkleed en geschminkt als vlinder aanwezig zijn.

Vanaf 13.30 uur is er animatie met de nieuwe ‘Positieve WensenVlinderhut’ waar kinderen en volwassenen hun wens voor een positievere leefwereld bedenken, schrijven, tekenen, plakken of knippen. Er is het teerlingbakspel 'Altijd prijs’ met mooie prijzen en gratis volksspelen (eggeschieten, sjoelbak, trou madames, werpberen, riboulettes, hoepels, reuze 'vier op een rij', reuze domino enz.).

Om 16 uur is er de inhuldiging van het nieuwe straatnaambord 'Plein tegen zinloos geweld' door schepen Tom Balthazar, Margot (finaliste 'Steracteur-Sterartiest' en 'Flikken') en prijsuitreiking van de wedstrijd "Mooist verklede en als vlinder geschminkte aanwezigen". Meer info op http://www.zinloosgeweld.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten